Една от основните задачи пред ръководството на многопрофилната болница за активно лечение е непрекъснатото повишаване нивото на обслужване. От една страна това става чрез усъвършенстване на знанията и уменията на кадрите, работещи в лечебното заведение и от друга – чрез привличането на доказани в професията си специалисти.

Отскоро в нашия екип се включи и д-р Ирина Данчева Янчева, специалист по вътрешни и белодробни болести с над 32 години медицински опит.

Д-р Любица Томчева – управител на „МБАЛ Своге“ ЕООД

Тя е започнала своята кариера в МБАЛ-Търговище, работила е 19 години в Специализирана болница за активно лечение на пневмо- фтизиатрични заболявания – София област. В разгара на пандемията от Ковид-19 е била завеждащ ковид отделение в Националната кардиологична болница. Специализира и практикува лечение на сънна апнея.
Надявам се, че ще зарадваме жителите на града и селата с още една радостна вест – вече ще можем да разчитаме на богатия опит и на едно отдавна известно в общината име – д-р Близнашки. Той е специалист по хирургия с безспорен авторитет. Работил е дълги години в областната болница „Света Анна“.
Колективът на болницата ги приветства с „Добре дошли“! Нашите пациенти могат да са сигурни, че ще получат качествено медицинско обслужване. Пожелаваме на другия наш специалист по вътрешни и белодробни болести д-р Снежана Тодорова бързо оздравяване и скорошно завръщане, за да продължим заедно!