В кампанията се включиха и много доброволци. В двата най-големи магазини – на „ЦБА КОМЕ“ и „ФРЕШМАРКЕТ“  в близост до касите бяха обособени места за дарения на продукти от гражданите. Всеки, дошъл да пазарува, имаше възможност да прояви съпричастност, да закупи и  дари  по нещо за празничната вечеря на възрастните хора.

Отзоваха се много хора. Със събраните продукти бяха направени 100 пакета, с които в навечерието на Коледа бяха зарадвани пенсионери на социална пенсия на територията на общината при спазване на противоепидемичните мерки.

Организаторите от „Бъди човек“ – Своге, изказват благодарност на всички граждани, включили се в кампанията и на магазините, приели на драго сърце идеята, както и на служителите им, които също дариха  продукти, закупени лично от тях.

Поради големия успех на коледната инициатива организаторите от „Бъди човек“ – Своге, възнамеряват да направят такива кампании и в бъдеще, като най-близката ще е преди Великден тази година. А тяхното мото „Раздавайте добро във всичките му форми, всеки ден! “ е призив към всеки от нас да бъдем добри, да отворим сърцата си към хората, които се нуждаят от нашето внимание и помощ, за да се справят по-леко с трудностите и да не се чувстват изоставени.