Интересен сблъсък и много футболни емоции предложи второто издание на Зимна лига Годеч 2020 г. Турнирът вече е история, но има своя доoстоен шампион – съставът на „Гадните джиджовци”– представител на Лига Своге. Турнирът премина под патронажа на кмета на гр. Годеч, ФК „Ком” и БАМФ.
Възпитаниците на играещия мениджър Юлиян Георгиев бяха безапелационни и приключиха надпреварата без загуба, като постигнаха 12 победи и само един равен с тима на „Стрела” с актив от 37 т. и голова разлика 63 – 25. На второ място се нареди съставът на „ Svoge Warriors”– с 30 пункта (10 победи и 3 загуби при голов актив 62-38). Този състав направи успешен финал в последния ден на кампанията, като постигна 2 победи на 7 март над „По-гадните джиджовци” и „Пантаграм” и измести от дълго заемащия второто място „Стрела” Бракьовци, който допълни ТОП 3 с 29 т. /9 победи, 2 равни и 2 загуби и голова разлика 86 – 32/.
Организаторите връчиха и индивидуалните призове – за най-добър вратар Боян Василев от „Гадните джиджовци”, най-добър играч – на Дани Йорданов и Кристиян Йорданов от шампионите, голмайстор – Георги Иванов от „Стрела” и защитник – Евгени Манов от „Гадните джиджовци”. Раздадени бяха награди и за вратар с най-много спасявания – Илиян Кирилов от „Спортисимо”, най-млад отбор – „Ком 98” старша възраст. Купата за феърплей спечели отборът на Драгоман.
На церемонията бяха връчени и 3 приза за принос в развитието на минифутбола в региона от БАМФ. Плакети получиха Радослав Асенов – кмет на община Годеч, Коце Костадинов – президент на „Ком 98” и Петя Владимирова – управител на спортната зала.
Турнирът стартира на 7 декември 2019 г. и завърши на 7 март т. г. с участието на 14 отбора. Организаторите обещаха в третото си издание да стане международен.