Маргарита Цветкова

Футболистът Христо Йовов, народният представител Емил Иванов и Веселин Гергов – председател на клуба на инвалидите

На 29 април се сбъдна една отдавнашна мечта на жителите на Гара Бов – открит бе клуб на пенсионерите и инвалидите. Гости бяха народният представител Емил Иванов, футболистът Христо Йовов, (на сн. вляво) общинските съветници Венцислав Младенов и Юлиян Леков. Присъстваха и представители на общинските организации на инвалидите и пенсионерите от Своге, Церово, Лакатник.
Клубът бе осветен от отец Любомир Пешев, а лентата преряза кметът на Гара Бов Марио Вутов. За доброто настроение на присъстващите се погрижи женската певческа група от читалище „Възраждане” – с. Искрец.
Веселин Гергов – председател на клуба на инвалидите в Гара Бов, поздрави всички, благодари на Емил Иванов, който още преди 2 г. е дарил средства за клуб, но идеята се осъществила едва сега. Срещу символичен наем РПК „Чавдар” е предоставила помещение и средства за материали. Благодарност за оказаната помощ бе отправена и към кмета на общината Емил Атанасов, на Илия Вачев – председател на организацията на инвалидите, на Людмил Грозданов – директор на училището, на Петър Благоев, Радослав Кирилов, Росен Николов и на всички, взели участие в почистването на клуба.
Поздравление поднесе г-н Емил Иванов, който честити новия клуб на бовяни с пожелание да се изпълни с богата дейност.